Internet of Medical Things Whitepaper

Wees voorbereid op de security risico's van IoMT

Het Internet of Medical Things (IoMT) is in 2019 een actuele trend in de zorgbranche. Het verbinden van bezoekers, patiënten en medewerkers biedt tal van mogelijkheden om de dienstverlening te verbeteren en processen te optimaliseren. Voorbeelden hiervan zijn verbeterde hospitality, gesimplificeerde identificatiemethodes en vereenvoudigd facility management.

Maar IoMT is zeker niet risicovrij: de vaak gevoelige medische data vormt een aantrekkelijk doelwit voor cybercriminelen. Dit brengt niet alleen privacy risico's met zich mee, maar ook risico's als het gaat om het functioneren van uw zorgorganisatie. Daarom is het van cruciaal belang dat u op de hoogte bent van alle risico's zodat u de veiligheid van uw IoMT kunt garanderen.

Wat leest u in deze whitepaper over Internet of Medical Things?

  • Wat is IoMT?
  • Wat zijn de mogelijkheden van IoMT?
  • De security risico's van IoMT
  • Enkele security incidenten met IoMT
  • Tips om uw IoMT omgeving te beveiligen

U kunt de whitepaper downloaden via het formulier.

Download whitepaper Internet of Medical Things

KPN Security
Durf te ondernemen

In de digitaliserende wereld staat het waarborgen van de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van data binnen organisaties onder druk.

Met onze expertise, specialisten en technologie zorgen we dat uw data optimaal veilig zijn zodat u maximaal kunt profiteren van de eindeloze mogelijkheden van de digitale wereld.